فرق I moved it با I copied it در مجازی سازی VMware چیست

VMware
1 980
Telegram_GEEKBOY

بارها برای من پیش آمده است که مجبور شده ام از روی هارد دیسک اکسترنالی که دارم یکی از VM هایی که ایجاد کرده ام را در جایی کپی کنم و از آن استفاده کنم و در عین حال مواردی هم پیش آمده است که می خواستم یک VM را از روی vSphere بر روی VMware Workstation دانلود و استفاده کنم، اما در هنگام روشن کردن ماشین مجازی با پیامی مواجه شدم که در آن اعلام می شد که آیا شما این ماشین را Copy کرده اید یا آن را Move کرده اید؟

این مورد بارها مورد توجه من قرار گرفت تا اینکه تصمیم گرفتم در خصوص این پیام جستجو کنم. اولا به این مورد توجه کنید که انتخاب کردن یکی از این گزینه ها که در تصویر پایین مشاهده می کنید یک الزام است و حتما بایستی انجام شود اما کاربرد این دو گزینه و تفاوت بین آنها در چیست ؟

فرق I moved it با I copied it در مجازی سازی VMware چیست
پیغام نمایش داده شده در VMware Workstation
فرق I moved it با I copied it در مجازی سازی VMware چیست
پیغام نمایش داده شده در VMware VSPhere

دقت کنید که همانطور که کاربران شما در شبکه دارای یک شناسه منحصر به فرد به نام SID و یک شناسه دیگر منحصر به فرد به نام GUID هستند ، هر یک از ماشین های مجازی چه در محیط Workstation و چه در محیط VSPhere برای خودشان دارای یک شناسه منحصر به فرد به نام UUID هستند که مخفف کلمه های Universally Unique Identifier می باشد. این شماره منحصر به فرد بر روی SMBIOS هر کدام از VM های موجود در سیستم مجازی شما قرار می گیرد و یک مقدار عددی 16 بایتی است ، در این آدرس 16 بایتی مسیری که VM در آن قرار گرفته است به همراه شناسه Host قرار میگرد ، در واقع ما با استفاده از این UUID می توانیم متوجه شویم که VM ما بر روی کدام Host و در کدام مسیر قرار گرفته است. به یک نکته توجه کنید که یک VM بایستی بر روی یک Host دارای یک UUID انحصاری و متفاوت از UUID های دیگر VM ها داشته باشد ، زمانیکه شما گزینه Moved را در تصویر بالا انتخاب می کنید شما در واقع UUID قبلی را حفظ می کنید.

VMware ‘I moved it’ ‘I copied it’ meaning
در I moved it شما از همان UUID های قبلی استفاده می کنید

اما زمانیکه Copied را انتخاب می کنید سیستم بصورت خودکار یک UUID جدیدی ایجاد می کند.

VMware ‘I moved it’ ‘I copied it’ meaning
در I copied it تمام UUID شما تغییر می کند

اگر به اشتباه کاری کنید که UUID ها یکسان شوند و VM هایی در کنار هم بصورت Moved وجود داشته باشد ممکن است اختلالاتی در Boot شدن VM های شما پیش بیاید. بنابراین این نکات را در تغییرات VM ها در نظر بگیرید.

VMware ‘I moved it’ ‘I copied it’ meaning
لیست کامل تغییراتی که در زمان I copied it و I moved it بر روی ماشین مجازی شما اتفاق می افتد
منبع itpro
1 نظر
  1. حسین محمدی مهر می گوید

    سلام
    تشکر از زحماتت سعید جان
    یه مشکل فقط اینکه کیفیت تصاویری که قرار دادی پایینه و وقتی که زوم میکنیم روی تصاویر، اصلا مشخص وخوانا نیستن
    مرسی

ارسال یک نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.